Locumvet är ett bemanningsföretag för veterinärer, djurskötare och leg. djursjukvårdare.

Vår tanke är att personal som arbetar åt oss skall tjäna lite mer än vid permanent anställning och samtidigt själv kunna välja var och när man vill arbeta. På detta sätt erbjuder vi fantastiska, lärorika och unika möjligheter att arbeta på olika kliniker.

Som anställd av oss är Du behovsanställd av oss och ingår i vår "personalpool". Vi informerar Er om de jobb som finns tillgängliga och Du väljer själv var och när Du vill arbeta. Lönen framgår av anställningsavtalet som tillhandahålls inför varje uppdrag. Lönesumman delges innan uppdraget påbörjas så att den anställde vet hur mycket som betalas innan man accepterar jobbet.

Arbetsformen passar både Dig som är anställd men vill tjäna lite extra och Dig som arbetssökande. Gillar man att resa eller vill arbeta intensivt kortare perioder så kan man hoppa från arbete till arbete med hjälp av vår tjänst.

Den anställde arbetar som konsult och är anställd hos Locumvet men "hyrs ut" till veterinärkliniker. Observera att man kan ha en fast anställning och dessutom vara anställd hos Locumvet för att dryga ut inkomsterna.

Även om Du har F-skattsedel kan vi hjälpa till med att förmedla arbete, men då är det viktigt att Du informerar oss att Du önskar anställning som egenföretagare.

Allt man behöver göra är att registrera sig som arbetssökande hos oss, sedan är det bara att välja och vraka bland våra anställningserbjudanden. Registrering är kostnadsfritt och innebär inte att man förbinder sig att acceptera några erbjudanden om arbete, det väljer Ni själv!

Anställningen påbörjas i samband med att Ni som arbetstagare har accepterat ett jobberbjudande och börjar arbeta för ett företag som sökt personal från oss.

Företag som är i behov av personal registrerar sig kostnadsfritt och utan att förbinda sig att använda våra tjänster. När behov av personal uppstår kontaktar Ni oss och vi skickar personal med kort varsel. På detta sätt kan Ni som arbetsgivare anpassa era personalkostnader till ert behov och spara pengar!

Vi står för ansvarsförsäkring under anställningen och förbinder oss att betala skatt och arbetsgivaravgifter i enlighet med Skatteverkets lagar och bestämmelser. Arbete hos oss är alltså semester- och pensionsgrundande på samma sätt som en “vanlig” anställning.

Ett företag, "Kund" som hyr personal av oss faktureras per timme en summa som motsvarar den hyrda personalens lön, arbetsgivaravgift, skatt och försäkring, semesterersättning, samt eventuella ytterligare avgifter plus en administrationskostnad, Kostnaden framgår av uppdragsbekräftelsen och delges innan uppdraget påbörjas så att kunden på förhand vet exakt hur mycket konsulten kommer att kosta företaget. Kostnaden för kund faktureras 1-2gånger per månad. Lön utbetalas månadsvis, den 25e varje månad.

Vi ser fram emot ett tryggt, trevligt och seriöst samarbete!